Co-sleeper en bureau | Atelier Vonk
cosleeper of co-sleeper voor baby. Zo kan het slapen naast het bed van de ouders en moeder. Nadien kan het gebruikt worden als bureau.
co-sleeper, baby, bureau, kind, mama, slapen, bed
284
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-284,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Co-sleeper en bureau

Datum

2017

Categorie
Meubel

Een multifunctioneel kindermeubel

Wil je als moeder dicht bij je pasgeboren baby liggen? Met de co-sleeper hoef je niet meer op te staan om een tutje te geven of borstvoeding te geven. De baby ligt als het ware bij je in bed. Dit is een prototype dat nog niet aanpasbaar is in de hoogte, maar in de toekomst zal dit eenvoudig opgelost worden.

Wanneer je kind opgroeit, kan dit meubel gebruikt worden als bureau om te kleuren en te knutselen. En ja zelfs de eerste huiswerkjes kunnen hier gemaakt worden. De wanden zorgen ervoor dat er niets van het bureau valt en dat kinderen zich goed kunnen concentreren.

Het meubel is gemaakt in Poolse grenen (zie eerste foto’s) of berk (laatste foto’s), maar kan ook in andere houtsoorten of kleuren uitgevoerd worden.

 

Wil je meer info? Stuur een mailtje naar wim@ateliervonk.be

foto’s: © Philippe Smet