Atelier Vonk - Over
Hoe kunnen we je helpen? Onze manier van werken is altijd persoonlijk en op maat. Omdat elke situatie en omgeving anders is en aangepast moet worden aan jouw noden.
over, Hoe werkt Atelier Vonk, info, manier van werken, Atelier Vonk, interieurarchitectuur, interieurarchitect, interieurarchitecte, vormgeving, interieurvormgeving, ontwerp, ontwerpen, binnenhuis, meubel, meubels, ruimte inrichten, inrichten,
79
page-template-default,page,page-id-79,bridge-core-2.5.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.2,vc_responsive
 

Over

Wim Beliën

Wim Beliën is oprichter van Atelier Vonk. Nog tijdens zijn studies interieurvormgeving aan de Thomas More hogeschool (OHO 2013-2017) maakt hij van zijn passie zijn beroep. Deze passie werd aangewakkerd door architecten van de verbouwing van zijn eigen woning. Na enkele jaren verbouwen en praktische kennis te hebben verworven, kriebelde het om zelf te ontwerpen.

Hoe kunnen we je helpen?

Atelier Vonk ontwerpt interieurs, ruimtes en meubels, maar ontwikkelt ook concepten en bedenkt mee de strategie. Zowel voor particulieren als kleine zelfstandige ondernemers. Geen landelijke stijl, wel modern en hedendaags met een voorliefde voor minimalisme. Atelier Vonk houdt in zijn ontwerpen zoveel mogelijk rekening met ecologie en duurzaamheid. Als ontwerpbureau willen we nu eenmaal geen afval ontwerpen.

Onze manier van werken is altijd persoonlijk en op maat. Omdat elke situatie en omgeving anders is en aangepast moet worden aan jouw noden. Samen bekijken we de situatie zoals ze is en bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Met deze briefing gaan we aan de slag om een zo goed mogelijk antwoord te bieden op de situatie en jouw vraag.

Na het bespreken van de voorontwerpen gaan we aan de slag om alles uit te werken. Atelier Vonk neemt graag ook de uitvoering voor zijn rekening of werkt samen met andere bedrijven.